İhtiyaç kredisi kampanyaları son zamanlarda gündem oldu. Bu durum sonrasında vatandaşlar merak içinde konut kredileri hakkında bilgiler toplamaya başladı. Halkbank son yaptığı açıklama ile birlikte konut kredilerinde 180 ay vadeye kadar 0.60 faizle kredi vereceğini açıkladı. Bu kredilerde, bankadan sıfır ev alımlarınız için kredi kullanabileceksiniz. Sıfır ev alacak kişiler, Halkbank üzerinden 0.60 faizle kredi kampanyasına katılabileceklerdir. Halkbank üzerinden 0.60 faizle işlem yapacak olan kişiler, uygun faiz oranları ile hemen kredilerini kullanabileceklerdir. 180 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde, şartlarda belli oldu. İşte Halkbank internet sitesinde yayınlanan başvuru şartları…

Halkbank Kredi Şartları Nedir?
Halkbank üzerinden 0.60 faizle kredi alacak kişiler bazı şartlara uygun olması gerekiyor. Öncelikle verilecek olan kredilerde alacağınız evin sıfır olması gerekmektedir. Sıfır ev alacak kişiler, 500.000 TL’ye kadar ekspertiz değeri için kredi kullanacaklarsa bu faizle kredi kullanabilir. Daha farklı kredi çeşitlerinde ise bankanın güncel faizli kredileri kullandırılır. Bankadan kredi başvurusu yapacak olan kişiler, TC vatandaşı olması gerekiyor. TC vatandaşı olan kişiler, kredi notu 1100 ve üzerinde olması gerekmektedir. Halkbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler, Halkbank kredisi şartlarına uygunsa başvurularını internet sitelerinden yapabilecekler.


Halkbank 0.60 Faizli Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılacak?
Kamu bankası olan Halkbank üzerinden konut kredisi başvurusu yapacak olan kişiler, 0.60 faizli kredilerde şartlara uygun olması durumunda başvurularını bankanın internet sitesinden yapacaklardır. Halkbank’ın yaptığı bu kampanya Eylül ayı itibariyle başlayacak ve yıl sonuna kadar devam edecektir. İlk olarak ön onay almanız gerekecek ve ön onay aldıktan sonra bankadan kredinizi kullanmak için evraklarınızla giriş işlemlerinizi yapacaksınız. Alacağınız evin ekspertiz değerinin yüzde seksenine kadar kredi kullanabileceksiniz. Tapu işlemleri ve diğer işlemler ile birlikte, kredinizin kullanımı 7 gün sürecektir.

Kaynak:İlan365

Editör: Wan Haber