WanHaber.com - ÖZEL

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç ASKON) Van Şubesi yönetimi medya kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. Basın buluşmasına, ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe, Genç ASKON Van Şubesi Başkanı Hamza Ömer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Muhammed Hüseyin İkbal Bilgin, Sektör Kurul Başkanı Oğuzhan Aksoy, Disiplin Kurulu Başkanı Sinan Uysal, Genel Sekreter Mehmet Say ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantıya katılan ASKON Van Şube Başkanı Şeref Gültepe ve Genç ASKON Van Şubesi Başkanı Hamza Ömer Yılmaz, açılış ve selamlama konuşması yaptı.

Toplantıda konuşan Genç ASKON Van Şubesi Teşkilat Başkanı Muhammed Hüseyin İkbal Bilgin, helal kazanca vurgu yaparak “Bugün buraya toplanma sebebimiz; Gün geçtikçe büyüyen, değerlerine değer katan, varoluş amacı ülkesine, vatanına ve en önemlisi milletine hizmet veren, kardeşlik çerçevesinde ticaret yapan, birlikte büyüyüp gelişen helal kazançlar sağlayan Genç ASKON ailesidir. Bu çatı altında nice istihdamlar, iş imkanları ve ticaretler ile ailemizin gelişimi, büyümesi ve insanımıza helal kazanç yaratmaktır. bu anlamda Genç ASKON ailemiz olarak bu dirliğimizin ve birliğimizin gelişimi ile birbirimize sıkı sıkıya bağlanmak ve kardeşlik duygumuzu pekiştirmek amaçlı her zaman olduğu gibi bu haftada kahvaltı organizasyonumuzu düzenledik hayırlara vesile olur inşallah. katılan herkese teşekkür ederim .hep birlikte nice büyüyen bir Genç ASKON Van ailesi olma ümidiyle afiyet olsun.” İfadesini kullandı.

Genç ASKON hakkında:

Genç ASKON, geleceğin iş insanlarını yetiştirmek, onları hayata hazırlamak, helal kazanç doğrultusunda ilerlemelerini sağlamaya çalışan bir kurumdur.

1998 yılında kurulan Genç ASKON bünyesinde birçok kesimden insanlar barındırmaktadır.

Bünyesinde bulunan insanlar her daim inançlı, erdemli, liyakatli, vatanını seven, vatanına hizmet etmeyi bir görev haline getirmiş kişilerdir. Bu kişiler Genç ASKON adına bugünde faaliyetlerine devam etmekte ve milletine hayırlı işler yapma peşindedir.

Genç ASKON 25 şube ve 5 temsilcilik ile güzel Türkiye’nin ekonomisine faydalı olabilmek için gençler ile birlikte faaliyetler göstermektedir

Editör: Wan Haber