Hiç geliriniz olmasa da bu bankalardan kredi alabilirsiniz. Geliri olmayan kişilere ihtiyaç kredisi veren bankalar yeni kredi kampanyalarını duyurdu. Geliri olmayan kişilerin alabilecekleri bu kredi kampanyaları ile birlikte gelir belgesiz kredi nasıl alınır sizlere yazımızda bahsedeceğiz.

Bankalardan kredi başvurusu yapacak olan kişiler eğer gelir belgesiz olarak işlem yapmak istiyorsa yüksek kredi notunun olması durumunda verdiğimiz bankalar üzerinden kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu sonrasında banka şubeleri sizlere özel olarak kredi başvurularında faiz oranı uygulamaktadır. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması durumunda ve 18 yaşından büyük olması durumunda vereceğimiz bankalar üzerinden sigortası olmasa ve geliri olmasa bile kredi kullanacaklardır. Bu kredi limitlerinde yüksek limit verilmiyor.

Biraz önce açıklandı! İNG, TEB, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası 150.000 TL konut kredisini çok düşük faizli veriyor!
Biraz önce açıklandı! İNG, TEB, Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası 150.000 TL konut kredisini çok düşük faizli veriyor!
Akbank kredi başvurusu
Gelir belgesi olmadan kredi almak isteyen kişiler\ Akbank üzerinden kredi başvurusu yapabiliyor. Akbank ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar Akbank Direkt uygulaması üzerinden işlem yapmaktadır. Sizlere de Akbank Direkt uygulamasına girerek hemen Kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Kredi sonucu uygun olan kişiler uygun faiz oranları ile birlikte Kredi kullanır. Akbank üzerinden Online olarak verilen bu krediler de onay alan müşteriler şubelere gitmeden hemen kredilerine istedikleri hesabı aktarabilirler. Kredi kullanımı sonrasında banka sizlere ayrıca masrafsız olarak bu krediyi sunacaktır.

Enpara ihtiyaç kredisi
Dijital banka olarak hizmet veren enpara.com bankası müşterilerine uygun faiz ile kredi veriyor. Online olarak kredi başvurusu yapacağınız bankalarda sigortanız olmasa ve gelir belgeniz olmasa bile kredi kullanabiliyorsunuz. Bunun için kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Banka müşterisi olan kişiler mobil uygulama üzerinden kredi başvurusunu yapabilmektedirler. 20.000 TL'ye kadar kullanacağınız bu krediler de 36 ay vade yaparsınız, eğer bir geliriniz varsa banka 50.000 TL'ye kadar kredi veriyor.

Cepteteb ihtiyaç kredisi başvurusu
Dijital bankalardan bir diğeri cepte Teb Bankasıdır. TEB bankasının kurduğu bu bankalar üzerinden mobil uygulamaya girerek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Cepteteb ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar kredi verilen istedikleri zaman kullanabilirler. Kredi başvurusu mobil uygulama ve bankanın resmi internet sitesinden yapılıyor. Kredi notu yüksek olan kişiler daha düşük faiz oranları ile birlikte bankadan kredi kullanacaklardır

Aktif Bank kredi başvurusu
N-kolay kredi kampanyasından birisi olan aktif Bank'ın ihtiyaç kredisi kampanyası gelir belgesiz olarak veriliyor. Özellikle de kredi notu yüzünden onay alamayan kişiler bu banka üzerinden kredi başvurusu yaparak işlem yapabilir. Bunun için bankanın resmi internet sitesine girebilir veya mesaj atarak hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.


 
Kredi yazın boşluk bırakın kimlik numaranızı yazdıktan sonra bu mesajı 3050 numarasına gönderin. Kredi başvurunuz yapılacak ve hızlı bir şekilde sizlere sonuç verilecektir. Kredi başvurusu sonrasında onay olan kişileri Genel Müdürlük arayacak ve iş veya ev adreslerinde bu krediyi kullanılacaktır. Banka şubelerinden işlem yapmayacaksınız. Eğer Passolig kartınız varsa da hemen krediniz hesaba yatar.

Editör: Wan Haber