WanHaber - Haber Merkezi

Dünyada milyarlarca kullanıcısı olan sosyal paylaşım sitesi Facebook'un daha önce Van'da ofis açacağı duyurulmuştu. Van ve bölgesini heyecanlandıran konu ile ilgili Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva geçtiğimiz günlerde önemli açıklamalarda bulundu.

VAN TSO BİNASINDA ALAN AYRILDI

Van TSO'nun girişimleri ile hayata geçecek olan Facebook Bölgesel Topluluk Merkezi ile ilgili görüşlerini paylaşan Takva: “Bu proje ile ilgili ayın 4’ünde İstanbul’daki ana merkezi ziyaret edeceğiz. Ondan sonra da paydaşlarımızla yani kalkınma ajansı, üniversite ve bölge odalarının desteği ile binamızın 5’inci katında kendilerine ayırmış olduğumuz alanda kurulacak istasyonla, belki de bizi en çok heyecanlandıran işlerden birini gerçekleştirmiş olacağız. Burada, eğitim ve dijital dönüşüm merkezleri olacak." şeklinde konuştu.

"14 İLE HİTAP EDECEK"

Van ve bölgesinin önemli yatırımdan faydalanacağını dile geitren Takva şunları söyledi: "Ayrıca burası 14 ile hitap edecek. Bunun protokolünü imzaladık. Merkezi ziyaret ettikten sonra da buranın fiziksel alt yapısını oluşturma konusundaki süreci başlatacağız.” 

Editör: Wan Haber