Ziraatbank, Vakıfbank, Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi Konut Satışları

  • Bankalardan takibe düşmüş kredi miktarı rekor derecelerine ulaşmayı başarırken, meydana gelen bu olumsuzluklar konut stoklarında da yükselişe sebep oldu.
  • Bu anlamda yurttaşlar, bankaların icra yöntemleri ile satmış oldukları evlere yönelmiş durumdadır.
  • İcra ile el konulmuş olan evler piyasa fiyatının altında satışa sunulmaktadır.
  • Uygun fiyata ev almak isteyen vatandaşların yarı fiyatına varan ücretlerle icradan ev satın almaları mümkündür.
  • İcra ile el konulan evler icra ihaleleri usulü ile satışa sunulmaktadır
  • 2 ana başlık altında gerçekleştirilen bu işlemlerde ilk etapta icralık ev %60 bedel üzerinden satışa sunulur, eğer ki bu yöntemde müşteri bulunmaz ise bu sefer %40 oranında satışa çıkarılır.

İşte karşınızda Vakıfbank,  Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, Denizbank konut satış ilanları ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

120 Ay Vade İle Bankalardan Yarı Fiyatına Satılık Ucuz Evler!

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi aynı zamanda ev fiyatlarının artması durumunu meydana getirmiştir. Bu durumda vatandaşlar, yeni yöntemler aramaya koyuldu. Bu bağlamda icradan evler ön plana çıkmaktadır. Çok altında satılması sebebiyle tercih edilen icradan satılık daireler verilen ilanlar üzerine satılmaktadır. Belirli bir süre ilanda kalan bu daireler açısından icra ihaleleri gerçekleştirilir ve bu ihalede genel itibarıyla açık artırma yöntemi ile en yüksek teklifi veren kişi icradan satılık daire almaya hak kazanmış olur.

1500 ile 2000 TL aralığında bulunan konut kredisi ekspertiz ücreti ve 1000 TL olan konut kredisi dosya masrafı gibi ücretlerden de muaf tutulmaktadır. Yani 3.000 liralık bir avantaj da bu masraf ödenmediği için sağlanmış olur. İşte karşınızda Yapı Kredi, İş Bankası, Denizbank, Vakıfbank, Ziraat Bank konut satış ilanları ve çok daha fazlası...

İhale Usulü İle Ev Konut Satın Almak İçin Ne Yapmak Gerekir Nasıl Alınır?

Sisteme erişim sağlandıktan sonra Teklif ver butonu tıklanır, satılık konut açısından teklif verilir, son teklif veren kişinin üzerine 30 dakika kadar yeni bir teklif gelmemesi durumunda konut satışı tamamlanmış olur. Fakat yeni bir teklif verilmesi halinde bu süre otomatik olarak 30 dakika daha uzar. 30 dakikalık süre zarfı içerisinde yeni bir fiyat teklifi gelmez ise eğer ihale yöntemi ile satışa sunulan konut en yüksek teklifi veren kişi ve kuruma satılmış olur.

Editör: Wan Haber