2021 senesinin gelmesi ile beraber emekli vatandaşlar, gerek promosyon, gerek maaş ödemesi gerekse de Ramazan bayramı ve kurban bayramı öncesinde devletin kendilerine vermiş oldukları 1000 TL’lik ikramiye tutarının ne zaman verileceği ile ilgili merak etmeye başladılar ve bu konu ile ilgili son zamanlarda arama motorlarında çeşitli sorular sormaya başladılar.
Emekli vatandaşlar, 1 yıl içerisinde 2 defa zam alırken, iki defa da ikramiye alıyor. 3 yıllık taahhüdü dolmuş olan vatandaşlar ile yeni aylık bağlanan yurttaşlar promosyondan faydalanacak. 2021 emekli ikramiye miktarları ne kadar  ve ne zaman verilecek? Şeklinde soruları soran vatandaşlar, emekliye bayram ikramiyeleri tarihlerini de aynı zamanda araştırıyor. İşte emekliye ikramiye ve maaş zammı ile ilgili son gelişmeler haberimizde..

Emeklilerin Bayram İkramiye Tarihleri Belli Oldu!

Emeklilere 1.000'er lira ödenmesi planlanan emeklilerin bayram ikramiyesi verilme tarihi şu şekilde:
•    Emekliye 1000 tl ramazan bayramı ikramiyesi 10 ile 12 mayıs 2021 tarihleri arasında ödenecek,
•    Emekliye kurban bayramı ikramiyesi 1000 tl  12 ile 16 temmuz 2021 tarihlerinde ödenecek  

Aynı zamanda buna ek bir şekilde 2021 senesi emekliler açısından promosyon senesi olacak. 3 senelik taahhüdü dolanlar ile emekli aylığı bağlanan emekliler, promosyon alabilecekler. 
En az promosyon, maaşa göre 500, 625, 750 lira olması bekleniyor. Emeklilere maaşlarını çektikleri bankalarda promosyon uygulanacak. İsteyen emekli vatandaşlar maaşlarını aldıkları bankanın da promosyonunu kullanabilecek.

 

Editör: Wan Haber