İnsan Kaynakları Yönetimi ile Yönetim ve Organizasyon Zirvelerini geleneksel hale getiren YD Vizyon Yönetim Danışmanlık, İşte Marka İşte Marka Yönetimi Zirvesi sloganıyla Marka Yönetimi Zirvesi yapacak. Ege Bölgesi Sanayi Odası Meclis Salonu’nda 23 Ocak’ta yapılacak zirveye Türkiye’nin ve Dünyanın önemli şirketlerinin yöneticileri İzmirli iş insanları ile biraraya gelecek. 

İZMİRLİ İŞ İNSANLARINA KATKI
YD Vizyon Yönetim ve İnsan Kaynakları Danışmanlığı kurucusu Yurdakul Doğan, zirvenin Ege bölgesindeki firmalara kurumsal gelişim açısından çok önemli bir vizyon katacağını söyledi. Doğan, marka yöneticilerinin, kurumsallaşma, pazar paylarını geliştirme gibi birçok alanda iş insanlarına önemli katkı sağlayacağını söyledi.

DEV MARKALAR GELİYOR
Doğan, Marka Yönetimi Zirvesi’ne 3M Orta ve Doğu Avrupa Pazarlama Müdürü Ezgi Demir, SunHolding Marka Müdürü Nur Tepeli, TOFAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Burhan Çakır, Turkcell Superonline Pazarlama Direktörü Nevra Duru, Sony Mobile Türkiye Kanal Satış Yöneticisi Bahar Pınarlı, THY Marka Uzmanı Mustafa Mücahitoğlu, İnci Sigorta Satış Müdürü Belgin Usanmaz, bilgi ve tecrülerini paylaşacaklar. Ege Bölgesi'ndeki iş insanlarının kaçırmaması gereken bir toplantıyı gerçekleştireceklerini vurgulayan Doğan, http://www.ydvizyonizmirmarkayonetimizirvesi.com/ internet sitesi aracılığıyla zirveye katılım için başvuru yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Editör: Wan Haber