Müşterilerin, özellikle de dış ticaret iş ve işlemlerinin finansmanında kullandırılacak olan bu tip kredi ve krediler ekonomiye oldukça büyük katkılar sağlayacak. Diğer taraftan Denizbank’ın mesai saatlerinde de koronavirüsü sebebiyle alınan çeşitli tedbirler Dolayısıyla değişikliğe gidildi.

Denizbank, %115 yenileme oranıyla  780 milyon dolarlık sendikasyon kredisi sağladı.

Kredi Miktarını En Çok Artıran Banka Denizbank

Denizbank tarafından yapılan açıklamaya göre Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş yüksek yenileme oranı ile senenin ikinci sezonunda sendikasyon işlemleri ile ilgili kredi miktarını en çok artıran banka olduklarının da altını çizdi.

Özellikle de 2019 senesinde bir Türk Bankası aracılığı ile gerçekleştirilen en büyük ve taze finansmana imza attıklarını söyleyen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş finansal istikrar ve Türkiye taze dış kaynak girişinin oldukça önem taşıdı. Bu kritik dönemeçte Sektörel bazda borç çevirme ortalaması %90’larda iken, % 15’i yenileme oranı ile 2. yarıyıl işlemleri açısından yine en yüksek tutar artışını sağladık dedi.

Denizbank Mesai Saatleri Değişti

Covid-19 salgınının Özellikle de Türkiye’de ikinci defa böylesine oldukça yayılmasından sonra hükümet Düğmeye bastı ve koronavirüsü tedbirleri adı altında çeşitli kısıtlamalar getirdi. Böylelikle başta kamu kurumları olmak üzere Türkiye’de faaliyet gösteren bankaların tamamı Mesai saatlerinde Bu kısıtlamalar adı altında çeşitli değişikliklere gitti.

Denizbank Tarafından Yapılan Açıklamaya Göre;

Sizlerin ve çalışanlarımızın sağlıklarını korumak maksadıyla şubelerimizdeki çalışma saatlerimiz, 2 Aralık 2020 tarihinden itibaren saat 10.00 ile 12:30 arası ve saat 13:30 ile 16:00 arasında olacak şekilde değiştirilmiştir.

 Bankacılık işlemlerinizi genel itibariyle mobildeniz, internet bankacılığı, denizkartım uygulamalarınızdan ya da ATM lerimizin gerçekleştirebilirsiniz.

Editör: Wan Haber