Otomatik ödeme, bankalarda bulunan kredi kartına veya hesaba bütün faturaların bağlatılması şeklinde bu faturaların son ödeme günü ödemesini soran bir avantaj tanımaktadır.

Denizbank Otomatik Ödeme Talimatında Sıfır Faizli Kredi Nasıl Verilir, Özellikleri Nelerdir?

DenizBank’tan otomatik ödeme talimatı vermek amacı ile yapılması gereken işlem faturaları, tüketicilerin yanlarına almaları  banka şubelerine gitmeleri gerekir. Aynı zamanda internet bankacılığı uygulamalarından, mobil bankacılık uygulamalarından ve telefon bankacılığı müşteri hizmetleri kullanılarak da otomatik ödeme talimatı verilebilir. Sıfır faizli kredi kampanyasından faydalanmak böylelikle mümkün olmaktadır.

Bu kredinin genel özelliği genel itibarıyla Denizbank hesabına en az 2 tane otomatik ödeme talimatı verilmesi ile oluyor. Böylelikle 1000 Tl’ye 12 vadeli bir kredi kullandırılması avantajı yakalanmış olacaktır. Kredinin faizsiz ve masrafsız bir şekilde alınması böylelikle daha da avantajı sağlamaktadır. Bu kredinin alınması amacıyla banka tarafından tüketicilere sunulan çeşitli koşulları da yerine getirmek gerekir.

Deniz Bankası 0 (Sıfır) Faizli Kredi Koşulları Nelerdir?

Bu kredinin hemen kullanılması ve kullanabilmek amacıyla DenizBank’a tarafından kriter olarak belirlenen bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Bu şartlar ve genel itibarıyla aşağıda sıralanmıştır.

  • Tüketicilerin ya da müşterilerin Denizbank şubelerinden ilk defa açtıracakları kurtaran hesaplarının bulunması gerekir.
  • Açılacak kurtaran hesaba en az 2 tane otomatik ödeme talimatını verilmesi gerekir.
  • Tüketicilerin vermiş oldukları talimatlarında bir sene içerisinde en az 4 defa tahsil edilmiş yani ödenmiş olması şartı aranır.
  • Fatura ödemelerinin kurtaran hesaptan gerçekleştirilmiş olmasına dikkat edilmelidir.
  • Açılan kurtaran hesabın En az 1 sene süreyle kapatılmamış olması ayrıca istenilen bir başka şarttır.

DenizBank’ın, tüketicilere sunmuş olduğu mevduat hesabının adı kurtaran hesaptır.

Denizbank şubelerinden bu hesabı açtırmış olan tüketicilerin otomatik bir şekilde gerçekleştirecekleri ödemeleri ve hesaplarında para bulunmasa dahi artı paralarından kullanılmaları şeklinde ödenir. Kurtaran hesap tüketicilerin paralarının olmaması durumunda bile nakit kullanabilecekleri bir hesap çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yukarıda sayılmış olan bütün şartların ihlal edilmesi veya otomatik ödeme talimatları iptal edilmesi gibi durumlarda hesaptan 80 lira tahsil edilmektedir. Bu para, tüketicilerin onayına veya imzasına gerek duymadan kesilmektedir. Çünkü kampanya koşullarını kabul ettiğinizde bu koşullara uymadığınız da zaten bu 80 TL’yi ödemeyi kabul etmiş olursunuz.

Editör: Wan Haber