Son dönemde artan kripto para yatırımları, ülkemizde de yatırımlarını klasik yatırım araçları yerine farklı alternatiflere yönlendirmek isteyen yatırımcıları etkilemiş durumda. Bu çerçevede bilinen kripto para birimleri yani coinlerin yerine gelecek vaat eden ve güvenilir coinlere yatırım yapmak hedefleniyor. Bitexen Ceo'su Kimdir? Bitexen'den nasıl ürün alım - satımı yapılır? Bitexen Nedir? Bitexen sahibi kim? Bitexen Kimin?  

Bitexen Teknoloji A.Ş, bilinen ismiyle Bitexen, Türkiye’de hizmet veren bir kripto varlık alım satım platformudur. Bitexen, 2018 yılında İTÜ Arı Teknokent’te kurulmuştur ve Türkiye’nin en büyük üçüncü, dünyanın ise en büyük 50 dijital varlık platformundan bir tanesidir.

Bitexen'in Ceo'su Kimdir?

CEO’su Yahya Tuğyan Erdem, Yönetim Kurulu Başkanı ise Kemal Cenk Erdem'dir. Bitexen kullanıcıları, Türk lirası ile 120’den fazla kripto para alıp satabilmektedir.

Bitexen'den nasıl ürün alım - satımı yapılır?

Bitexen, bireysel ve kurumsal yatırımcılar için ürün ve altyapı hizmeti sunmaktadır.

Bireysel yatırımcılar için Bitexen.com ile Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin ve Dogecoin gibi dijital varlıklar web ve mobil platformlardan alınabilir, satılabilir ya da saklanabilir.

Kurumsal yatırımcılar ve şirketler için ise Bitexen.com ve Bitexen.com altyapısının whitelabel versiyonu, tokenizasyon ve blokzincir teknoloji çözümleri sunduğunu belirtilmiştir.

Editör: Wan Haber