Bilindiği gibi Bitcoin Kripto para biriminde fiyatlar düşüş eğilimine geçti. Bir hafta içerisinde yüzde 6,3 değer kaybına uğrayan Bitcoin, Son 1 gün içerisinde ise yüzde 2,8 lik bir düşüş ile karşılaştı.

  • Lider Kripto para birimi olan Bitcoin (btc) yaşamış olduğu bu düşüş ile beraber 57 bin dolar sınırında işlem görmeye devam ediyor.
  • Bitcoin, 13 Mart tarihinde rekor kırmış ve 61.711,87 dolar seviyesinde işlem görmüştü.
  • Bitcoin de olduğu gibi Lider altcoinlerden Ethreum’da da düşüş modunda seyretmeye devam ediyor. Bu düşüşü de son 1 hafta içerisinde yüzde 7, 1, 24 saat içerisinde ise yüzde 2,8 ile 1.7 188 dolar seviyesinde işlem görüyor. Ilk 10 içerisinde bulunan alt coinlerden 9'u düşüş eğilimi gösterirken Ripple son 24 saat içerisinde yüzde 7,8 ve son 1 hafta içerisinde ise yüzde 13,3 oranında Yükseliş eğiliminde işlem görmeye devam ediyor.
  •  Yükselişinsonrasında ise 0,519724 Dolar civarında seyrediyor.

Ripple Dava Gününü Bekliyor!

Ripple’ nin avukatlık görevini üstlenen James K. tarafından yapılan açıklamaya göre: açılış savunmaları 12 Nisan tarihinde detaylı bir şekilde açıklama ise 14 Mayıs tarihinde verilecek. Daha sonrasında da savunma sunulduğu dosyalara yanıt vermesi açısından 4 Haziran tarihine kadar vakit olacak. Ilk dava ise 22 Şubat tarihinde görülmüştü.

Ünlü Analistler Bitcoin Uyarısı!

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin Kripto para biriminin fiyatı, ABD dolarına karşı 60.000 dolarlık bir direnci temizleme girişimde bulunmuş. Bununla beraber btc-usd paritesi 60 bin dolar seviyesinin üzerine çıkamadı ve son zamanlarda yeni bir düşüşe başladı.

Ünlü analist Jindal’a göre Bitcoin, 57 bin doların altında bir kapanışa dönerse Eğer düşüşü Böylelikle devam edebilir.

Editör: Wan Haber