İşte altın fiyatlarındaki son detaylar, değişiklikler ve anlık gelişmeler...

Altın fiyatları konusunda yeni gelişmeler yaşanırken bireylerin konu hakkındaki ilgili araştırmaları da devam ediyor. Özellikle sosyal hayatımızda altın son derece önemlidir, düğün ve nişan törenlerinde akla gelen ilk armağan altın takısıdır. Aynı zamanda evlerde biriktirilen altınlar da yatırım açısından çok önemlidir. 28 Ocak altın fiyatları ne kadar? Özel olarak hazırladığımız içeriğimizde altın fiyatları konusundaki son rakamları derledik.

28 OCAK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Ülkemizde en çok satın alınan altın türü çeyrek altın olsa da son yıllarda vatandaşların dikkati gram altına çevrilmiş durumda, düğünlerde ve törenlerde gram altın da tercih ediliyor. Gram altın bugün 220,22 TL'den alınırken 220,28 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın şüphesiz ülkemizde en çok tercih edilen altın çeşitleri arasında ilk sırada yer alıyor. Genelde evlerde biriktirilen altınların büyük çoğunluğu da çeyrek altındır. Çeyrek altın bugün 353,38 TL'den alınırken 361,35 TL'den satılır.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Yarım altın fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılır, yarım altın fiyatlarında son durum şu şekilde; bugün 704,55 TL'den alınan yarım altın 722,71 TL'den satılıyor. Genelde yatırım amacıyla satın alınan yarım altın kolay kolay bozdurulmaz.

TAM ALTIN NE KADAR?

Tam altın fiyatlarında son durum şu şekilde; tam altın bugün 1.413,52 TL'den alınırken 1.440,99 TL'den satılıyor. Tam altın da tıpkı yarım altın gibi genelde birikim amacıyla satın alınır ve bozdurulma niyeti taşımaz.

CUMHURİYET ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ile çeyrek altın arasında benzerlikler olsa da genelde çok daha uzun vadeli birikim aracı olan cumhuriyet altınıdır. Cumhuriyet altını bugün yani 28 Ocak Pazartesi günü 1.468,00 TL'den alınırken 1.480,00 TL'den satılıyor. (SABAH)

Editör: Wan Haber