Akbank ve Yapı Kredi 34.000 TL kredi vereceğini açıkladı işte detaylar...

34.000 TL ihtiyaç kredisi veren bankalar yeni kredi kampanyaları ile müşterileri hızlı bir şekilde onay vermektedir. 34.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden kredi başvurunuzu hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, bazı şartlara uygun olmanız gerekiyor. 34000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi onayı aldıktan sonra vade sayılarında en fazla 36 ay vade yapacağını söylemek istiyoruz. 

İhtiyaç kredilerinde özellikle bahar aylarına girdiğimiz zaman bankalar, güncel kredi kampanyalarını başlatır. Bu kredi kampanyalarında 34000 TL'ye kadar onay almak isteyen kişiler, 36 ay vadeli olarak kredi kullanırken, ilk taksit ödemesinde üç ayı ertelemeli olarak işlem yapmaktadır.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, bankanın uygulamış olduğu kredi kampanyalarına başvuru yaparak hızlı bir şekilde onay alabilirsiniz. Bu kredilere başvurup kredi onayı almak istiyorsanız da banka kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. Kredi notu en az 1300 ve üzerinde olan kişilerin 34000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceğini söyleyebiliriz. 

Akbank 34000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?
Özel bankalar arasında olan ve düşük faizli olarak ihtiyaç kredisi veren Akbank 34000 TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak müşterilerine aynı gün içerisinde sonuç verecek ve aynı gün içerisinde, kredilerini kullandıracaktır. Akbank üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka müşterisi olmanız durumunda bankanın internet bankacılığı şifresiyle birlikte kredi başvurunuzu direkt uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapacak olan kişiler internet üzerinden işlem yapamıyorsa kredi başvurularını Sms atarak yapabilmektedir.

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek buraya kredi yazan boşluk bırakıp daha sonra TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına gönderin. Mesaj gönderdikten 5 dakika sonra ne kadar kredi onayı alacağınızın mesajı sizlere iletilecektir.


 
Denizbank, TEB, Ziraat Bankası Müjdeli Haber Yayınladı, Gelir Belgesiz, Kimliksiz, 50.000 TL ATM'den Nakit Verecekler
Denizbank, TEB, Ziraat Bankası Müjdeli Haber Yayınladı, Gelir Belgesiz, Kimliksiz, 50.000 TL ATM'den Nakit Verecekler
k55

Yapı Kredi Bankası 34000 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?
Yapı Kredi Bankası üzerinden 34000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvuru yapabilirsiniz. Ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup da 34000 TL için başvuruda bulunabiliyorsunuz. Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin banka kredi politikalarına uygun olmaları durumunda kendi kredi notuna göre, faiz oranlarından yararlanacaklardır.

34000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız, ayrıca bankadan SMS kredi servisini de kullanabilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girdikten sonra buraya bireysel, yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve aylık gelirinizi yazdıktan sonra bu mesajı: 44 11 numarasına gönderin. 34000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusuyaptığınızda kredi onayı sizin cep telefonunuza gelecektir. Sms ile ve internet üzerinden yaptığınız kredi başvurularında, onay alırsanız size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte onaylı tutarı, kullanabilirsiniz. Daha yüksek limitlerde kredi almak istiyorsanız da gelir belgenizi yanınızda götürerek bu şekilde yüksek limitli kredi kullanabilirsiniz. Kredilerde en fazla 36 ay vade yapılmaktadır. 

kaynak:ilan365

Editör: Wan Haber