10.000 TL Ödeme Başladı, TC Kimlik Numaranıza Göre Veriliyor! İşte detaylar...

Acil ihtiyacınız varsa 10.000 TL kredi almak istiyorsanız bazı bankaların yaptıkları yeni kredi kampanyaları ile birlikte işlem yapabiliyorsunuz. Acil ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 36 ay vadeye kadar kredilerini istedikleri zaman banka şubelerinden kullanılabilirler. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler 10.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunu yaptıkları zaman kredi notu yüksek olması durumunda onay alacak ve isterlerse banka şubesinden isterlerse de internet üzerinden online olarak kredilerinde hesapları atabileceklerdir.

QNB Finansbank acil ihtiyaçlarınızda 10.000 TL kredi
Acil paraya ihtiyacınız varsa 10.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak için QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Acil ihtiyaç kredisi olarak verilen bu krediler de TC kimlik numaranızı 50/30 numarasına mesaj atarak ve internet sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak başvuru yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler şartlara uygun olmaları durumunda hemen anında onay alabileceklerdir. Kredi sonucu uygun olan kişilerde kredilerin hızlı bir şekilde alabilir. Acil ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler mobil uygulamayı kullanıyorlarsa banka şubelerine gitmeden de QNB Finansbank üzerinden mobil kredi kullanabiliyor. Online olarak verilen kredilerde masrafsız olarak ve daha düşük faiz oranları ile birlikte kredi alabileceksiniz.

TEB Bankası 10.000 TL kredi başvurusu nasıl yapılır?
Hızlı onay almak istiyorsanız, TEB Bankası üzerinden de kredi kullanabiliyorsunuz. SMS ile kredi başvurusu yaparak 10.000 TL onay alıp almadığınızı öğrenebiliyorsunuz. TC kimlik numaranızı 44 66 numarasına göndererek Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca bankanın internet sitesine girerek ve bankanın şubelerine giderek de hızlı bir şekilde sadece kimliğinizle kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Kredi onayı alan kişiler kendi kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacak ve bu faiz oranları ile birlikte 36 ay vadeli kredi kullanacaklardır.


 
Yapı Kredi Bankası 10.000 TL kredi başvurusu
Cep telefonunuzu mesaj kısmına girerek bireysel yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı yazın boşluk bırakın ve aylık geliriniz yazarak 44 11'e gönderin. Yapı Kredi Bankası 10.000 TL kredi başvurusunu yapmış olacaksınız. Kredi başvurusu sonrası da banka sizlere hemen sonucu verir. Onaylanan kredinizi de en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz.

Aktif Bank 10.000 TL kredi başvurusu
Kredi notu düşük olan müşteriler genellikle bu kredileri kullanıyor. 10.000 TL ihtiyacı olan ve kredi notu yüzünden onay alamayan kişiler Aktifbank n kolay kredi kampanyasına katılarak işlem yapabilir. Aktif Bank 10.000 TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler Cep telefonlarından yine mesaj atıyor. Kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı 30 50 numarasına gönderin. Ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onaylı olan kredileri sadece adresinizde kullanacaksınız. Onaylanan kredi sonra da sizi genel müdürlükten arayacaklardır. 

Kaynak:İlan365

Editör: Wan Haber