YYÜ ile Milli Eğitim Müdürlüğü Yusuf Gökçenay Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) arasında bilimsel, sosyal ve sanatsal işbirliğinin geliştirilmesi için Rektörlük Senato Salonu’nda protokol imzalandı. Protokol; YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, Van İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ve BİLSEM Müdürü Lütfü Aydın tarafından imzalandı. İmza töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, işbirliği protokolünün hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada milli eğitim müdürlüğümüzle Van’ı eğitim konusunda daha ileriye taşımak için işbirliğimiz devam edecek” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin ise, Rektör Battal’a teşekkür ederek üniversite ile işbirliğinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu’nun imzalanan protokol hakkında bilgi vermesinin ardından imza töreni sona erdi.

Yapılacak işbirliğinin koordinatörlüğü YYÜ adına Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, BİLSEM adına ise Eğitim Yöneticisi Lüftü Aydın tarafından yürütülecek.

Editör: Wan Haber