Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında müdürlük makamına geçen Kına ve Kırekin, devir-teslim tutanağını imzaladı.

Kına, yaptığı açıklamada, 14 ay önce başladığı Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bugün Van Milli Eğitim Müdürlüğü İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Kıyasettin Kırekin’e devrettiğini belirti.
Van halkı olmak üzere mesai arkadaşları ve herkesten helallik isteyen Kına, "Bu gün görevimi geldiğim günden beri birlikte çalıştığım çok değerli bir arkadaşıma devrediyorum. Bu 14 aylık süreçte Van’ın eğitimi için görev yaptık. Bu çalışmaları yaparken çok güzel dostluklar edindim ve Van halkının sıcak ilgisini gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum. Değerli kardeşimizin ve ekibinin bu bayrağı daha da yukarı taşıyacağına inanıyorum" dedi.

Görevi Kına’dan teslim alan Kırekin, sayın müdürümüzle ve milli eğitim camiası ile birlikte uyum içinde çalıştık, bu çalışmalara devam edeceğiz. Kırekin, "Şahsım, milli eğitim teşkilatı ve Van halkı adına Mucip Kına’ya teşekkür ediyorum. Bu başarılı çalışmalarını Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak da sürdüreceğine inanıyorum. Bundan sonra Van Milli Eğitim Müdürü olarak Van eğitimine katkı sağlamaktan mutluluk duyacağım" dedi.

Editör: Wan Haber