Jandarma Genel Komutanlığı emrinde gerçekleştirilecek olan uzman erbaş alımı başvuru neticeleri açısından merak dolu bekleyiş devam ediyor. Adaylar, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sonuç açıklaması neticesinde ise sözlü sınavlara katılım sağlamaya hak kazanacak. 31 Ocak tarihinde işlemlerin tamamlanması ile birlikte Gözler artık kurumdan gelecek olan açıklamaya çevrildi. Neticelerin açıklanacağı tarih henüz netleşmezken, Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı? Ne Zaman Açıklanacak? Soruları yanıt arıyor. 2021 jandarma uzman erbaş alım sonuçlarının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

 2021 Jandarma Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı Mı?

 Geçen ay Jandarma Genel Komutanlığı, çeşitli branşlardaki gereksinimleri karşılamak amacıyla personel temini başvurularının 21-31 Ocak tarihleri aralığında 10 günlük süreçte gerçekleştirilmesine karar vermişti. Başvurularını gerçekleştiren ve sonuçlarda kabul edilen adaylar belirlenen tarihlerde sözlü sınava katılım sağlayacak.

 Jandarma Uzman Erbaş Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Branşlar açısından özel ve genel koşulları Taşıyan adaylara seçme sınavlarının çağrılma duyurusu jandarma ve sahil güvenlik Akademisi Başkanlığı personel temin sistemi sonuç bilgileri kısmında altında sonuçlarımı kısmından yapılacaktır. Adaylar başvuruların bitiminden sonra vatandaş jandarma.gov.tr adresinden takibi yapabilir.

 Kılavuzda bulunan bilgilere göre: vatandaş.jandarma.gov.tr adresinde personel öğrenci alım başvuruları ve sonuçları bölümünden 21-31 Ocak 23:59’a kadar ve başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. Şeklinde açıklama vardı.

 Artık her şey tamamlandı ve gözler jandarma uzman erbaş başvuru sonuçlarının açıklanmasına çevrildi. Yakın süre içerisinde adayların bu internet adreslerini kontrol ederek sonuçları öğrenmeleri mümkün olacaktır.

Editör: Wan Haber