Üniversiteler tatil mi? Çin'in Wuhan kentinde görüldükten sonra birçok ülkeye yayılan koronavirüs gündemde konuşulan konuların başında yer alıyor. Bakan Koca yaptığı açıklamada Türkiye'de bir vatandaşın Koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Üniversitelerin tatil olup olmamayacağı ise merak ediliyor. Bahçeşir Üniversitesi bir açıklama yaptı.

Bahçeşehir Üniversitesi de derslere internet ortamında devam edileceğini duyurdu. Üniversiteden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sevgili öğrencilerimiz; Eğitim-Öğretim sürecimizin aksamaması için 16-30 Mart tarihleri arasında tüm derslerimizi online platformlarda devam ettirme kararı almış bulunmaktayız. Online derslerimizin programını hafta sonu itibariyle duyuruyor olacağız."

EĞİTİME ARA VERİLDİ

İstanbul Kadir Has Üniversitesi, Türkiye'de koronavirüs vakası görülmesinin ardından eğitime ara verdiğini duyurdu.

İstanbul Kadir Has Üniversitesi'nin hem öğrenciler hem de çalışanlarla paylaşılan e-posta'da, 6-10 Nisan arasında yapılacak bahar dönemi yarı yıl tatilinin, koronavirüs tedbiri sebebiyle bugün öğleden itibaren başlayacağı ve 20 Mart'a kadar süreceği açıklandı. Açıklamaya göre; dersler 23 Mart Pazartesi başlayacak. SUPERHABERTV

Editör: Wan Haber