Yardımları teslim alan Vali Mithat Bey İlköğretim Okul Müdürü Selim Çelebi, 23 Nisan Bayramı öncesinde öğrencilerin yüzünü güldürdükleri için MÜSİAD Tekirdağ Şubesi yönetici ve personeline teşekkür etti. Çelebi, “Okul öğretmenlerimizden İsmail Tuncil, özellikle maddi durumu düşük öğrencilere yardımda bulunmak amacıyla MÜSİAD Tekirdağ Şubesi ile irtibata geçerek böyle bir kampanyaya öncülük etti. Kampanya çerçevesinde MÜSİAD’dan okulumuza giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.


Yardımların öncelikle maddi durumu düşük öğrencilere dağıtılacağını ifade eden Çelebi, “Anasınıfımızdan 8. sınıfa kadar yaklaşık 100 öğrencimize giyim, 150 öğrencimize de kırtasiye yardımı yapacağız. 23 Nisan öncesinde öğrencilerimiz için ufakta olsa bir mutluluk olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.


Kampanyaya öncülük eden okul öğretmenlerinden İsmail Tuncil ise, “Öğrencilerimizin yardıma ihtiyacı olduğunu MÜSİAD Tekirdağ Şubesi’ne bildirdim. Onlarda, bizim bu sesimize kulak verip 23 Nisan öncesinde öğrencileri mutlu etmeye çalıştılar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber