Gelişen teknolojiye ayak uydurmak için kurumca İngilizce eğitimine önem verdiklerini belirten Kar Tanesi Etüt Merkezi Müdürü ve aynı zamanda kurucusu Sibel Dede, etüt merkezine yapılan ilk kayıtlar sonrasında İngilizce seviye belirleme sınavının yapıldığını ve bu sınav sonrasında öğrencileri seviyelerine göre eğitime tabi tuttuklarını belirtti. Dede, “Öğrencilerde seviye farkı olduğu için onlara bir sınıfta değil, farkı sınıflarda eğitim veriliyor. Böylece onların seviyelerine göre bire bir İngilizce eğitimi verilerek günümüz teknolojisine ayak uydurmaları hedefleniliyor” dedi.


Hafta sonu günde iki saat verilen İngilizce eğitiminin ileriki süreçte hafta içi de yapılacağını ifade eden Dede, “Öğrencilerin bazı derslerde konu eksikliğinin olması nedeniyle İngilizce eğitimi sadece hafta sonu veriliyor. Ancak ileriki günlerde eksik konuları tamamlandıktan sonra öğrencilerimize hafta içi de İngilizce eğitimi verilecektir” ifadelerini kullandı.


Öğrencilerin İngilizce eğitimini önemsediklerini dile getiren Dede, “Kar Tanesi Etüt Merkezi olarak ilde bir fark oluşturmaya geldik. Öğrencilerimize her konuda eğitimi sağlamayı hedef edindik. Bu amaçla yola çıktık. İnşallah ilimize ve ülkemize faydalı bireyler yetiştirme yolunda başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber