Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi'nin 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacağı ile ilgili adaylar tarafından arama motorlarında sorular sorulmaya başlandı. 1. dönem sınavlarının tamamlayan binlerce AÖL öğrencilerinin gözü, için bir de ikinci dönem sınavlarına ne zaman yapılacağını çevrildi. Konu ile ilgili bilgi edinmek isteyen öğrenciler, yapmış olduğu açıklamaları araştırmaya koyuldu. Peki, AÖL 2. Dönem sınavları ne zaman yapılacak? Cevabı haberimizde…

Lise diplomasına sahip olmak amacıyla eğitimi yaşamına dışarıdan katılım sağlayan binlerce aday, Açık Öğretim Lisesi 2020-2021 eğitim yılı 2. Dönem sınavlarına ne zaman yapılacağını araştırmaya koyuldu. Işte konu ile ilgili detayların tamamı ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor!

2. Dönem Sınavları Ne Zaman Yapılacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, geçtiğimiz birkaç hafta içerisinde Açık Öğretim Lisesi sınavları ile alakalı açıklamalarda bulunmuştu. 'Açıköğretim okulları sınavlarımızı çevrimiçi ortamda gerçekleştireceğiz.' Şeklinde konuşmuştu. Bakan Selçuk, '1. dönem sınavları, ile 25 Şubat 2021 tarihinde, 2. Dönem sınavları ise 25 Mart tarihinde başlayacak.' Şeklinde konuşmuştu.

Açıköğretim okulları sınırlarımızı çevrimiçi bir ortamda gerçekleştirmeyi düşünüyoruz, 1. Dönem sınavları 25 Şubat 2021 tarihinde, aynı şekilde 2. Dönem sınavları ise 25 Mart tarihinde başlayacak. Sınavlar, açıköğretim okulları bilgi yönetimi sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimizle girecekleri bu sınavlarda başarılar diliyorum. Şekilde konuşması bakan Selçuk.

Editör: Wan Haber