15 Şubat Eba canlı ders programı açıklandı. ikinci dönem açısından hazırlık yapmayı sürdüren öğrenciler canlı ders programlarının detaylarını öğrenecek. Yarın Eğitim ve öğretimin yeni Dönemi online hem de yüz yüze bir biçimde gerçekleşecek. Eğitimini çevrim içi platformlardan alacak olan öğrenciler 15 Şubat Eba canlı ders programına erişim sağlayacak.

TRT EBA TV Canlı Ders Saatleri Ve Programı Nasıl?

15 Şubat Eba canlı ders programı ve saatlerinin açıklaması ile beraber artık öğrencilerin gözleri yarınki online platformlarda gerçekleşecek olan dertlere çevrildi.

15 Şubat EBA Canlı Ders Programı!

15 Şubat EBA canlı ders programının açıklaması ile beraber ilkokul, ortaokul ve lise ders programları ayrı ayrı yayınlanıyor. Bu haftaki ders programı, 15 ile 21 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak.

EBA Şifresi Nasıl Alınır?

Öğrenciler, EBA’da iki biçimde şifre oluşturabilir.

Birincisi;

eba.gov.tr giriş yaptıktan sonra, öğrenci butonundan sonra Eba hesabı oluştur butonu tıklanır veliye veya öğretmene başvurmadan, güvenlik kodu, T.C. kimlik numarası, öğrenci numarası ve nüfus cüzdanı ya da Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı seri numaraları girilmesi yolu ile,

İkinci yöntem ise;

Öğrencilerin, veli işini veya öğretmenlerinden birine başvuru yaparak şifre oluşturması yol öyle olacak. Burada ise işlem basamakları sırasına göre şöyle güvenlik kodunu gir ve gönder butonuna tıkla veli bilgileri ile aktivasyon e-posta aktivasyonu veya cep telefonu ile aktivasyon yöntemlerinden birini seç, istenen bilgileri gir.

Editör: Wan Haber