30 Ocak ile 7 Şubat 2021 tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Üniversitesi açık ve uzaktan eğitim Fakültesi bütünleme sınavları tamamlandı. Dönemi final sınavlarından DF, DC yada DD notu alan adaylar, Bütünleme sınavına girme Hakkı kazanmıştı. Final sınavında düşük puan alan veya puanını daha da yükseltmek isteyen adayları yakından ilgilendiren İstanbul Üniversitesi AUZEF bütünleme sonuçları açıklandı mı? AUZEF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler Şimdi de AUZEF sınav sonuçlarının açıklanmasına çevrildi.

 AUZEF Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

AUZEF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz kesin bir bilgi paylaşımadı. 2 ile 10 Ocak tarihleri arasında düzenlenen bitirme sınav neticeleri 16 Ocak tarihinde kamuoyu ile paylaşılmıştır. Öğrenciler, sınav neticelerini  esinavistanbul.edu.tr internet adresinden Aksis kullanıcı adı ve şifreleri ile erişim sağlayabilirler.

 AUZEF Bütünleme Yani Telafi Sınavlarına Kimler Katıldı?

 Final sonunda yapılan değerlendirmelerde FF notu alınan derslerden başarılı sayılabilmek amacıyla telafi(Bütünleme) sınavına girme ve bu derslerin notunu yükseltme zorunluluğu vardır ibaresi olan öğrenciler,

final sınavları sonunda yapılan değerlendirmelerde dede ile DC harf notu alınan derslerden telafi(Bütünleme) sınavına girme zorunluluğunuz yoktur, Fakat bu dersler için notunuzu yükseltmek isterseniz telafi(Bütünleme) sınavına girebilirsiniz. İbaresi olan öğrenciler AUZEF bütünleme yani telafi sınavlarına katılabilir.

Sonuçlarının açıklanması ile beraber bu satırlardan en son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Editör: Wan Haber