Ata AÖF bütünleme sınavına katılım sağlayan öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediyor. Final sınavında istemiş oldukları başarıyı elde edemeyen ve ata AÖF bütünleme sınavına giriş yapmış olan öğrenciler, yapılmış olan değerlendirmeleri neticesinde sınav neticelerini öğrenecekler. Sınav sonuçları için bekleyiş devam ederken, Atatürk üniversitesi tarafından Ata AÖF sınav soruları erişime açıldı. Soru ve cevaplar üniversitenin internet uygulaması sitesi üzerinden görüntülenebilir. Gözler şimdi ise bütünleme sınavı sonuçlarında nokta peki, Ata AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, konu ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

Ata AÖF bütünleme sınav sonuçları açısından öğrencilerin gündemi devam ediyor. 8 ile 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olan online sınavlara erişim sağlayan öğrenciler, sınavın üzerinden 3 gün geçmesinin hemen ardından bütünleme sınav sonuçları açısından araştırmalara başladı. Peki, Ata AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman ve hangi gün açıklanacak? İşte sorunun cevabı ve çok daha fazlası bu makalede sizleri bekliyor.

Ata AÖF Bütünleme Sınav Sonuçları Açıklandı mı, Ne Zaman Açıklanacak?

8 ile 12 Şubat tarihleri arasında düzenlenen Ata AÖF bütünleme sınavı sonrasında gözler şimdi de sonuçları ne zaman açıklanacağına çevrildi. Ata AÖF bütünleme sınav sonuçlarının 22 Şubat tarihine kadar açıklanması bekleniyor.

Ayrıca ata-aöf Bütünleme sınavına katılım sağlamış olan öğrencileri yakından ilgilendiren ikinci bir haber ise sınav sorularının yayımlandığı ile ilgilidir.

Editör: Wan Haber