Tüm bu gelişmeler gözleri AÖF sınavlarına çevirdi. Yüz binlerce öğrencinin açıktan lisans ve önlisans eğitimi aldığı AÖF'te 2019-2020 eğitim yılı bahar dönemi vize sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. AÖF vize sınav programı önceden belli olmuştu, AÖF öğrencileri söz konusu programda herhangi bir değişiklik olup olmadığını merak ediyor. Peki, AÖF sınavları ertelendi mi? AÖF vize sınavı ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi bünyesinde yer alan Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi sınavları için belirlenen tarihlerde erteleme veya iptal kararı alınmadığı bildirildi. Konuya dair üniversiteden son olarak 24 Mart'ta şu açıklama yapıldı.

"Konu ile ilgili olarak www.anadolu.edu.tr/acikogretim ve Üniversitemizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesapları ile Açıköğretim Sistemimizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesaplarından süreci güncel olarak takip etmeniz gerekmektedir. Ayrıca www.anadolu.edu.tr ve Üniversitemizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesapları ile Açıköğretim Sistemimizin doğrulanmış resmi sosyal medya hesaplarımızın dışında yapılan açıklamaları lütfen dikkate almayınız. İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz."

AÖF SINAV TAKVİMİ

AÖF'ün 2019-2020 akademik takviminde yer alan bilgilere göre; Bahar Dönemi vizeleri 18-19 Nisan 2020 tarihleri arasında, final sınavları ise 13-14 Haziran 2020 tarihlerinde düzenlenecek.

AÖF sınavlarına dair ayrıntılar belli oldukça haberimizde yer vereceğiz. HÜRRİYET

Editör: Wan Haber