AÖF 2021 bahar dönemi içi kayıt yenileme devam ediyor. Kayıt yenileme ve ders seçme işlemi 15 Şubat tarihinde başladı. Ders seçimi yapak isteyen adaylar son gün ne zaman olduğunu araştırmaya başladılar. Peki Kayıt yenileme tarihi ne zaman son?

Ödeme işlemleri Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı aracılığıyla yapılabiliyor.

Söz konusu kayıt yenileme işlemi için ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında görülecektir. Ders seçimi işlemini gerçekleştiren öğrenciler, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet Bankacılığı üzerinden yapabilir.

Kayıt yenileme tarihinin son günü 26 Şubat 2021 tarihi olarak belirlenmiştir. İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığı üzerinden saat 23:59’a kadar ödeme yapılması gerekir. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemlerinden dolayı kredi kartıyla ödeme kabul edilmeyecektir.

Editör: Wan Haber