Anadolu Üniversitesi'nin resmi web sitesinde bulunan bilgilere göre 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 tarihinde başlayacak, Kayıtlar için açıklanan en son tarih ise 25 Şubat olarak açıklanmıştır.

AÖF Kayıt Yenileme İşlemleri Nasıl Yapılacak?

Kayıt yenileme işlemleri açısından ders seçiminin yapılması ve kayıt yenileme bedelinin ödenmesi gerekir. Ders seçimi yapılmadan önce bankada ödeme Bilgisi oluşmayacaktır.

45 AKTS krediyi geçmeyecek biçimde ders seçiminin yapılması gerekir.

Kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr internet adresi ders seçimi (ekle-sil) Otomasyonu bağlantısı kullanılarak öğrenci şifresi ya da e-devlet şifresi ile gerçekleştirilebilecek.  AÖF kaydı yenilenmiş olan öğrenci, kayıt yenileme tarihleri içerisinde ödemiş olduğu dönem Öğretim gideri tutarının altında olmamak kaydı ile seçmiş olduğu dersi silip yerine tekrardan bir başka dersi seçebilir ya da yeni ders ekleyebilir..

Yapılan açıklamaya göre Açıköğretim iktisat ve işletme fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini kapsamaktadır. Kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacak olup 26 Şubat 2021 Cuma günü saat 23.30 da sona erecektir, adayların bu saatleri ve bu tarihleri dikkate alarak AÖF kayıt yenileme işlemlerini yapmaları gerekiyor.

Aksi takdirde gecikme durumu meydana gelirse eğer kayıt yenileme işlemlerinin yapılmaması gibi bir aksilik ortaya çıkabilir.

Editör: Wan Haber