Koronavirüs salgını ile artan vakalar nedeniyle sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu kararların alınmasıyla Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları ve bir çok sınav ertelendi.  Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde olan AÖL'de sınav tarihleri adaylar tarafında sürekli sorgulanmaktadır. Kimi adayların sınavın ne zaman yapılacağını merak ederken kimi adaylar sınavın nasıl olacağını merak etmektedir. MEB açık lise sınavlarını ne zaman yapacak? Sınavlar nasıl olacak?

2020-2021 Eğitim yılının 1. Dönem Açık Öğretim Lisesi sınavları 5 ve 6 Aralık tarihlerinde yapılması planlanmaktaydı. Ancak yapılan Kabine Toplantısının ardından alınan kısıtlama kararları çerçevesinde Açık Öğretim Lisesi sınavları ertelenmişti. AÖL öğrencileri ise yeni sınav tarihlerini öğrenmek için araştırma yapıyor. Peki, açık lise sınavları için yeni tarihler belli oldu mu? Açık lise sınavları ne zaman düzenlenecek?

Açık lise sınavlarının ne zaman yapılacağına dair herhangi bir tarih verilmedi. Konuya ilişkin MEB tarafından açıklama yapıldığı takdirde haberimizde yer vereceğiz.

Sınavlar ne zaman açıklanacak

Açık lise sınavlarının nasıl uygulanacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Editör: Wan Haber