Uzun zamandır yüz yüze eğitime ara vermek zorunda kalan öğrenciler, Yarıyıl tatilinin sona ermesi ile beraber okullara dönecek mi? Sorusu merak edilmeye başlandı. 15 tatilin sona ermesi ile beraber binlerce öğrenci yarın yine eğitime başlayacak. Uzaktan eğitimin yanında aynı zamanda yüz yüze eğitime de geçiş yapacak olan sınıflar ve okullarda var. 15 Şubat tarihinde bazı okullar ve 1 Mart tarihinde de bazı sınıflar yüz yüze eğitime başlayacak.

15 Şubat'ta Hangi Okullar Açılacak?

3 hafta devam eden yarı tatilin sona ermesinden itibaren yarın artık okullar açılıyor. 15 Şubat Tarihi itibari ile açılan okulların pek çoğu yüz yüze eğitime başlayacak. Yüz yüze eğitime başlayan okulların ve sınıfların yanında aynı zamanda online bir şekilde yani uzaktan eğitime devam edecek olan okullarda var. 15 Şubat tarihinde açılacak olan okul ve sınıflarda Böylelikle belli oldu.

Yarın Yani 15 Şubat’ta Hangi Okullar Yüz Yüze Eğitime Başlayacak?

15 Şubat tarihinde köy okulları yüz yüze eğitime başlayacak. Ayrıca köy okullarının dışında anaokulu öğrencileri de okula gidecek, kalan okullar ve sınıfları ise uzaktan eğitim ile eğitim hayatına devam edecek.

İlkokul Ve Liseler Ne Zaman Açılacak?

Yarın okullar tekrar açılıyor. Yarın açılacak olan okullar belli oldu, Yarın açılmayacak diğer okula ise uzaktan eğitime bir müddet daha devam edecek. 1 Mart tarihinde yüz yüze eğitime başlanacak. 1 Mart 2021 Pazartesi gününden itibaren Bütün sınıf düzeyinde ilkokullar ve 12 sınıf öğrencileri açısından liseler açılacak. Ayrıca 1 Mart tarihinde özel gereksinimli öğrenciler için özel eğitim okulları da açılacak.

Sınav döneminde olan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencileri, 1 Mart tarihinde okullar da yüz yüze eğitime başlayacak. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların açılacağı müjdesini verdi. Yarın artık okullar açılıyor, seçilen bazı okullar yüz yüze eğitime başlayacak. Yüz yüze eğitime başlayacak okurlarım yanı sıra aynı zamanda online bir eğitime devam edecek olan bazı okullar var. Bu Listenin güncellenmesi Milli Eğitim Bakanlığının sitesinde takip edilebilir.

Editör: Wan Haber