Star TV ekranlarında yayın hayatına devam eden sefirin kızı dizisinde Nare karakterine can veren ünlü oyuncu Neslihan Atagül, dizinin ikinci sezonunda yaşamış olduğu bağırsak problemleri sebebiyle diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçirgen bağırsak sendromu ismi verilen rahatsızlık sebebiyle rapor alıp yatarak tedavi görmek zorunda kalan ve dinlenmesi gereken ünlü oyuncu Neslihan Atagül, diziden ayrıldı.

Kendisinin yerine mavi karakteri ile Tuba Büyüküstün sefirin kızı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

Neslihan Atagül, Bodrum'dan İstanbul'a gelerek evinde dinlendi. Bir müddet sonra kendisini merak eden hayranları açısından bir video ile cevap verdi ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu dile getirdi. Zamanın geçmesiyle beraber daha çok düzelen ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Şu aralar daha da iyi.

Bayağı bir kilo kaybına uğrayan ve oldukça zorlu günler geçiren Atagül, son olarak hola adlı bir Amerikan dergisine röportaj vermiş ve fotoğraflarıyla da oldukça konuşulmuştu.

Atagül, sefirin kızı projesinin Bir Amerikan kanalında ekranlara gelmesi ile beraber daha çok dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun şimdi bir Hollywood projesini de bulunacağı biçiminde çeşitli haberler yer almaktadır.

Neslihan Atagül'ün aynı zamanda dünyaca ünlü tanınan ünlü isimlerle bir projede yer alması da söz konusu nokta oyuncunun başrollerini Penelope Cruz ile İspanyol aktör Luis tosar ile paylaştığı ' en Los marges’ adlı projenin kadrosuna seçildi ifade ediliyor. Sefirin kızı dizisinden sonra böyle bir Atılım gerçekleştirmesi, kariyeri açısından oldukça ciddi bir sıçrama olarak nitelendiriliyor.

Editör: Wan Haber