Uzun zamandır beraberlik yaşayan ve aşkları neredeyse dünyaya nam salmış olan Jennifer Lopez ile Alex Rodriguez Çiftçi hayatlarındaki gelişmeler ile sevenlerinin şaşırtmaya ve heyecanlandırmaya devam ediyor.

1 sene önce nişanlanan ve evliliklerini koronavirüsü salgını sebebiyle iptal eden Jennifer Lopez yine dünya gündeminde yer almayı başardı.

Evet yanlış duymadınız. 1 sene önce nişanlanan ve evliliklerini koronavirüsü sebebiyle iptal ettiklerini açıklayan çift evlenmekten de vazgeçtiklerimi belirterek herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Nikahsız yaşayacaklar

Düğünlerini ertelemeleri ile ilgili yapmış oldukları açıklamalardan sonra evlilik hususunu da artık açmayan Jennifer Lopez bu sessizliğini katılmış olduğu bir radyo programında dile bozdu. Katılmış olduğu radyo programında özel yaşantısı ile ilgili çeşitli Demeçler veren 51 yaşındaki Jenıffer Lopez, nişanlısı ile evlilik planlarını iptal ettiklerini ve Nikahsız bir şekilde aynı evde yaşadıklarını dile getirdi.

Jennifer Lopez daha önce 3 kez evlenmişti

Geçen sene yapmış oldukları düğün planları ile ilgili radyo programında çeşitli demeçler veren güzel şarkıcı 51 yaşındaki Jennifer Lopez daha önce 3 kez evlendiğini de söyledi. Jennifer Lopez ilk evliliğini 1997 senesi ile 1998 seneleri arasında yapmıştı ve ardından 2001 ile 2003 seneleri arasında tekrardan evlenmiştir. 3. evliliğini ise 2004 ile 2014 seneleri arasında gerçekleştirilen Lopez’in bu evliliklerinden Max ve emme ismi de çocukları olmuştu.

Editör: Wan Haber