MADRİD - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye - İspanya 4. Hükümetlerarası Yüksek Düzeyli Zirvesi'ne katılmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e geldi.

Torrejon askeri havalanında Başbakan Erdoğan'ı Türkiye'nin Madrid Büyükelçisi Ayşe Sinirlioğlu ve diğer büyükelçilik yetkilileri karşıladı. Ardından Erdoğan ve beraberindekiler kalacakları Ritz Hotel'e geldi.

Başbakan'a Madrid gezisinde eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, AB Bakanı ve Başmüzakareci Egemen Bağış, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile aralarında Hakan Şükür'ün de bulunduğu bazı milletvekilleri eşlik etti.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu da Cezayir'deki temaslarını tamamlayarak Erdoğan'a bu ziyaretinde eşlik etmek için Madrid'e geldi. Başbakan Erdoğan, Ritz Hotel'e girişinde Real Madrid'de oynayan ünlü oyuncu Mesut Özil ve Rıdvan Dilmen ile de bir süre sohbet etti. CİHAN

Editör: Wan Haber