Çıplak fotoğraflarının internete sızdırılmasıyla tehdit edilen Bella Thorne, çıplak fotoğraflarını bizzat paylaşarak hem kendisini tehdit eden hackerı susturdu hem de ‘gücü tekrardan kazandığını’ iddia etti.

Kitap turunda olan ve son 24 saat boyunca çıplak fotoğraflarıyla tehdit edildiği için uyuyamadığını belirten Thorne, fotoğrafları paylaşmasının ardından artık rahat uyuyabileceğini ve hackerların ellerinde hiçbir koz kalmadığını belirtti.

9a4aab1142bd883e2f11f1c63867447061e42c8e.jpeg

Son olarak FBI ile temasa geçtiğini de belirten Thorne, hackera arkasını kollamasını gereken bir mesaj da bıraktı. Tüm olayın aktarıldığı ve mesajın bulunduğu not ise (sansürlü ve hafifleştirilmiş haliyle) şu şekilde:

“Bildiğiniz üzere dün her şeyim hacklendi. Son 24 saattir kendi çıplak fotoğraflarımla tehdit ediliyorum. İğrenç hissediyorum. Gözetleniyor gibi hissediyorum. Yalnızca tek bir insanın görmesini istediğim bir şeyin benden alındığını hissediyorum. Hacker, benim ve başka ünlülerin çıplak fotoğraflarını bana gönderdi. Burada durmayacak, devam edecek.”

 

e6086f2641cc8dcd7d5b92293f2518fc7b0139b6.jpeg

“Uzun zamandır bir erkeğin benim üzerimde üstünlük kurmasına izin verdim ve artık canıma tak etti. Şu an bunu ortaya çıkartıyorum çünkü bu BENİM KARARIM VE ARTIK BENDEN HİÇBİR ŞEY ALAMAYACAKSIN. Bu gece gücü tekrar elime aldığımı bilerek rahat bir şekilde uyuyabilirim. Hayatımı kontrol edemezsin ve hiçbir zaman da kontrol edemeyeceksin.”

“Karşınızda (hackerın) beni tehdit ettiği fotoğraflar. Başka bir deyişle göğüslerim. Buyur. Son 24 saattir kitap turumda kitabımı kutlamak yerine ağlıyordum. Bu arada kısa süre içerisinde FBI kapında olacak. O yüzden arkanı kolla."

(Webtekno)

Editör: Wan Haber