Van'ın İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken kırsal mahallelerdeki kilit taşı çalışmaları ile vatandaşlara hizmet veriyor.

İlçeye bağlı Karpuzalan, Kavuncu ve Erçek kırsal mahallelerinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşların yol mağduriyetini bir bir gideriyor.

55 BİN M2 KİLİT TAŞI İLE KAPLANACAK 
Bu yıl yapılacak çalışmalar kapsamında, kırsal mahallelerde 55 bin m2  kilit taşı kaplanacağını dile getiren İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan VEKİLİ Sinan Aslan, “2020 yılı içerisinde kırsal mahallelerimizde ki yollara 55 bin m2 kilit parke taşı yapılması planlanmaktadır. Fen İşleri ekiplerimiz zemin hazırlıkları ve iyileştirme işlemleri yapılan Karpuzalan, Kavuncu ve Erçek Mahallelerinde kilitli parke taşı çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın kullanımına sundu. İlçemizde alt yapı ve üst  yapı çalışmaları ile kalkınma hamlesi başlatan ekipler, uzaklık yakınlık gözetmeksizin benzer çalışmalara sezon boyunca ilçe genelinde devam edecek” şeklinde konuştu.

Editör: Wan Haber