Murat Zorluoğlu, Geride bırakmaya hazırlandığımız 2017 yılı, ilimizde, ülkemizde ve dünya genelinde önemli gelişmeleri barındıran, sevinç ve mutluluklar kadar, acı ve kederlerin de yaşandığı bir yıl oldu. 2017’de ilimizde ve bölgede günden güne hâkim olan huzur ve güven ortamının, 2018’i daha keyifle karşılamamıza vesile olduğuna inanıyorum.

Yıl genelinde valiliğimiz, büyükşehir belediyemiz, kaymakamlarımız ve belediye başkanlarımız, diğer kurum yöneticilerimiz, el birliği ve dayanışma içerisinde daha yaşanabilir bir Van için çalıştık, yeni hizmetleri, prestij projeleri ve önemli yatırımları Van’a kazandırmanın gayreti içerisinde olduk, bir çoğunu da çok şükür halkımızın hizmetine sunduk.

2018’de de vatandaş odaklı hizmet anlayışımızdan, özlenen Van’ı Vanlılarla buluşturma amacımızdan sapmadan, Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin destekleriyle, milletvekillerimiz başta olmak üzere, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, adli ve askeri kuruluşlar, üniversite, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve değerli vatandaşlarımızla iş birliği halinde büyük projeleri Allah’ın izniyle hayata geçirmek istiyoruz. 

Bu vesileyle, başta Vanlı hemşehrilerim başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımın yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu nice yıllara kavuşmayı Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum./Habervan

Editör: Wan Haber