İlçenin Güçlü köyü'nde 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmaya, 64 sporcu katıldı.  Yarışmada dereceye giren kayakçılara madalya verildi.

Yarışmaya, Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Özcan, Yüksekova Gençlik Hizmetleri Merkezi Müdürü İlhamı Yılmaz, Hakkari Gençlik  Hizmetleri ve Spor  İl Müdürü Reşit Güldal katıldı.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, "Tek branşta 22 milli sporcunun olduğu başka yer yok. Biz istiyoruz ki sporcularımız yarışlarda dünya birincilikleri ya da ilk üçte yer alsın, ay yıldızlı bayrağı dalgalandıracak sporcular yetiştirelim.

Bu kapsamda da bütün sportif faaliyetlerle uğraşan tüm sporcularımızın ihtiyaçlarını gideriyoruz. Yeter ki sporcularımız çalışsın, gayret göstersin. Biz devlet olarak onların arkasındayız. Her türlü desteği vermeye hazırız."

Kaşıkçı, "Birçok sporcumuz dünyada sıralamalara girdi. Bizim istediğimiz tablo, bayrağımızın dünyada başarılar kazanılarak dalgalandırılmasıdır. İnşallah bundan sonraki ulusal ve dünya klasmanında yapılacak yarışlarda daha iyi neticeler alacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi./yüksekovahalkınsesi

Editör: Wan Haber