Van Büyükşehir Belediyespor Antalya'da kamp çalışmalarını sürdürüyor. Kentte ise Pazar günü yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul bekleniyor. Yeni yönetimin belirleneceği Van Büyükşehir Belediyespor'da taratarlar da en çok transferleri soruyor.

2. Grup'ta mücadele eden ve iddialı olan ekiplerin takviyeler yaptığını belirten taraftarlar, bazı futbolcuları ile yollarını ayıran Van Büyükşehir Belediyespor'un, transferde nasıl bir hamle yapacağını merakla bekliyor.

Bu arada, edinilen bilgilere göre, Van Büyükşehir Belediyespor, transfer çalışmasını ağırlıklı olarak Olağanüstü Genel Kurul sonrası nihayete erdirecek.

Alınan olağanüstü genel kurul kararına ilişkin, bir süre önce Van Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden yapılan açıklamada şöyle denilmişti; “2017-2018 sezonuna iddialı giren Van Büyükşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısına daha güçlü girmek ve yeniden yapılanmak amacıyla olağanüstü genel kurul kararı almıştır. Görev yaptığımız yaklaşık 9 ay gibi bir süre içersinde takımımızın daha ileriye gitmesi için çok çaba sarf ettik. Ancak gelinen süreçte son iki haftada alınan sonuçlar ve arzu edilen seviyeye ulaşılamamasından ötürü değişime ihtiyaç duyulmuştur. Bu nedenle ligin ikinci yarısına daha güçlü girilmesi adına Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu olarak olağanüstü genel kurul kararı alınmıştır. Kulübümüzün genel kurulu 07.01.2018 tarihinde saat 13.00’da Van Ticaret ve Sanayi Odasına ait toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Bu süreçte takımın yanında bulunan tüm Van Büyükşehir Belediyespor sevdalılarına şükranlarımızı sunuyoruz.” (Erol Çakıl)

Editör: Wan Haber