Adaylığı açıklandığından beri hızlı bir tempoda çalışan Takva, bir taraftan da ofisinde vatandaşları ağırlıyor. Gün içinde birçok insan ile ofisinde görüşme yapan Takva’nın son ziyaretçileri Ehmedê Xanî Kültür ve Dayanışma Derneği adı altında gelen kalabalık bir ekip oldu.

Takva’yı birçok kesim ziyaret etmeye devam ederken Ehmedê Xanî Kültür ve Dayanışma Derneği katkılarıyla da kalabalık bir buluşma gerçekleştirildi. Derneğin Van’daki yöneticilerinden Cihat İlçin ve Hacı Mahmut Yorulmaz’ın öncülüğünde Takva’yı ziyaret eden ekip Takva’ya seçim sürecinde desteklerini iletti. İlçin ve Yorulmaz, Takva’ya desteklerini, “Bizler derneğimiz, ailelerimiz ve dostlarımızla sizlerin yanınızdayız. Bu süreçte desteğimiz de sizinle olacak. Yaşanılabilir bir Van noktasında vizyonunuza ve öngörünüze güveniyoruz.” Sözleri ile desteklerini iletti. Takva ise destek ziyareti için: “Sizin gibi kıymetli dostların desteğini hmek benim için oldukça önemli. Bu güvenlerinizi boşa çıkarmayacak bir sürecin sözünü sizlere ve tüm Van halkına vermek istiyorum.” Dedi.

BİR KESİMİN DEĞİL HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM!

Takva, kendisini ziyaret eden ekibe ayrıca: “Bizler adaylık sürecimizden başlamak üzere şeffaf bir seçim süreci yönetmeye başladık. Kazanırsak da bu süreç böyle olacak. Hep altını çizdiğim gibi biz bir kesimin değil, tüm herkesin belediye başkanı olacağız. Biz yönetim anlayışımızda hiç kimse kendisini yabancı hmeyecek, kimse dışarıda kalmayacak. İlk gün verdiğimiz sözün arkasında durarak bu kentte herkesin rahatlıkla kapısını çalacağı bir başkan olacağım. Vatandaşla, halkımızla aramızda duvar olmayacak.” Dedi.

VATANDAŞ SEÇİM OFİSİNE AKIN EDİYOR

Takva’nın seçim ofisi günün her saatinde ciddi bir ziyaretçi akını alırken, Vanlılar Takva ile bir araya gelip adaylığı ile ilgili tebrik ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Bir taraftan da yöneteceği seçim süreci ve projeleri konusunda istişareler yapan Takva, gelen herkes ile Van’ın geleceğine dair fikir alışverişi yapıyor. Gelen tüm ziyaretçilerine, “Bu kentin geleceğini beraber kurgulayacağız. Bu süreçte Van’a yapacağımız tüm hizmetlerin kararını bugün burada olduğu gibi yarın da beraber vereceğiz.” İfadelerine yer veriyor.(Şehrivan Gazetesi)

Editör: Wan Haber