Antalya Mardan spor tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde sürdüren Van Büyükşehir Belediyespor'da 3 kaleci 17 futbolcu çalışmada yer aldı. Yardımcı antrenörler Alpaslan Has, Memet Yılmaz, Ferhat Demir ve kaleci antrenörü Gökan Erken, Feyyaz Uçar'ın yardımcılığını yapacak.

Temsilcimiz Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, As Başkan Bedrettin Gökçenay, kulüp yöneticisi Senar Kaplan ve teknik direktör Feyyaz Uçar futbolcularla bir araya gelerek tanıştı. Toplantı sonrası takım, Teknik direktör Feyyaz Uçar yönetiminde antrenmana çıktı.

Teknik Direktör Nevzat Şipal ile yollarını ayıran Van Büyükşehir Belediyespor kulüp yönetimi takımın başına deneyimli teknik adam Feyyaz Uçar'ı getirerek, şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

Van Büyükşehir Belediyespor'un başına gelen teknik direktör Feyyaz Uçar, "Van, hedefi olan Türk futbol tarihine adını yazdıran önemli bir takım. Burada olmaktan büyük mutluluk duydum. Beşiktaş'ta oynadığımız dönemde Van'da kamp yapmış ve o sezon namaglup şampiyon olmuştuk. Şimdi buradayım, çalışmalara başladık. Birlik beraberlik çerçevesinde başarılı olmaya çalışacağız" dedi.(Vansesigazetesi)

Editör: Wan Haber