13 Ocak’ta yapılan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurulunda 7’den 70’e herkesin kendisini desteklediğini belirten Başkan Tuğrul, “Biz 4 yıl önce de halkın içindeydik. 24 saat esnafın içinde olduk ve kimseye tepeden bakmadık. Herkesi baş tacı ettik. Onlarla ilgilendik. 13 Ocak’ta tekrardan dört yıllık bize yetki verildi. Bu halk bizi buraya layık gördüyse, biz de bu halka layık olmaya çalışacağız. Bu kapsamda seçimde bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hiç kimseyi ayırmadan, herkese eşit bir şekilde hizmetlerine yeniden devam edeceklerinin altını çizen Tuğrul, “Daha önce olduğu gibi bundan sonra da hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecektir. Daha önce çok sıkıntılar yaşadık, Gerek hukuki anlamda gerek siyasi anlamda gerekse seçimlerden sonra yapılan türlü türlü entrikalarla karşılaştık. Allah’ın izniyle geçmişte olduğu gibi bundan sonra da en iyi şekilde başarıya ulaşmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Genel kurulda böyle bir sonucun çıkacağını beklediklerini de dile getiren Tuğrul, “Biz hiçbir zaman hiç kimseye tepeden bakmadık. Her zaman halkımızın yanındaydık. Olması gereken bir sonuçtu ve oldu. Ben bu kapsamda herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.(İHA)

Editör: Wan Haber