Operatörler, Şubat ayı bedava hediye internet kampanyalarına başladı. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel kampanyaların detayları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Türk Telekom, bugün 14 Şubat Sevgililer Günü kampanyasını yine 3 gün yapacak gibi bir kulis haberleri gelmeye başladı. Türk Telekom bedava hediye internet kampanyaları Şubat ayında Bedava sınırsız dakika ve bedavacı bebeklerle devam edecek.

Türk Telekom Şubat ayı fırsatları 2021 Şubat Türk Telekom indirim ve bedava fırsatları

Türk Telekom’un Bu yıl en çok kazanan kampanyası bip uygulaması apstore ya  da playstore’dan indirilebilir. Daha sonrasında ise bip uygulamasından fotoğraf, Metin, video ve sesli mesaj gönderimleri ile sesli ve görüntülü görüşmeler internet kotasından düşünmeyerek bedava kullanılabilir.

Cep telefonu operatörleri birbirleriyle adeta yarış halindeler. En çok avantaj sağlayan operatörlerin başında Şüphesiz ki Türk Telekom uygulaması geliyor. Türk Telekom sil süpür kampanyaları başta olmak üzere pek çok hususta bedava internet ve GB dağıtarak abonelerini seviniyor.

Türk Telekom aboneleri sil süpür uygulaması ile bedava hediyeler kazanmaya devam ediyor. Bedava dakikalar, bedava GB ile Türk Telekom aboneleri sevdikleri ile bedava konuşma ve bedavacı bir şekilde internetten faydalanma imkanı yakalıyor.

Editör: Wan Haber