WanHaber - Haber Merkezi

Van'da polis ekipleri Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi'nde 27 plaka bir kamyondan şüphelenerek arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada lastiğe ve kapalı kasanın yan duvar bölme ve üst tavan bölmelerine zulalanmış 13 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. 

KASANIN TAVAN VE DUVAR BÖLMELERİNDEN ÇIKTI

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada: "Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri Görevlilerimizce; İlimiz Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesi’nde oluşturdukları uygulama noktasında durumundan şüphelenilerek durdurulan 27 plaka sayılı kamyonda yaptıkları aramada; (4) adet lastik içerisine ve kapalı kasanın yan duvarları ile üst tavanına özel olarak halatlarla sarmal olarak zulalanmış toplam 13.800 paket üzerinde TAPDK bandrolü bulunmayan kaçak sigara ele geçirilmiştir." denildi.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Açıklamada sürücü hakkında da bilgi verilirken, "Olayla ilgili araç sürücüsü (S.T.) “5607 Sayılı Kanun’a Muhalefet Etmek” suçundan yakalanarak gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şüpheli hakkında tanzim edilen tahkikat evrakıyla birlikte çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır." cümlelerine yer verildi. 


 

Editör: Wan Haber