Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sebahattin Çelik, dün yaşanan intihar olayına ilişkin kamuoyunu bilgilendirdi.

KİŞİLİK BOZUKLUĞU TANISI KONMUŞTU

Başhekim Doç. Dr. Sebahattin Çelik, yaptığı yazılı açıklamada olayın intihar olduğunu kaydederken “Bu gün saat 13:30 civarında 46 yaşında bipolar ( kişilik bozukluğu) tanısı olan bir vatandaşımız hastanemize gelip hastanemizin 4. Katına bulunan yangın merdivenlerine çıkıp atlayarak maalesef intihar etmiştir." dedi.

"ALLAHU EKBER" DİYEREK AŞAĞIYA ATLAMIŞ

Doç. Dr. Sebahattin Çelik, intihar eden şahıs hakkında bilgilendirmelerde bulunurken, "Geriye dönük incelediğimizde vefat eden vatandaşımızın, 20 Ocak 2020 tarihinde hastanemiz Psikiyatri polikliniğine giriş yaptığı ve orada tedavi aldığı, kayıtlarda pipolar ( kişilik bozukluğu) tanısı olduğu anlaşılmıştır. İntihar eden şahıs çalışanlarımızın tanıklığına göre 4. Kata çıkmış, salâvat getirerek ve Allah’u ekber diye bağırdıktan sonra kendini boşluğa bırakmıştır. Tüm çalışanlarımız olmak üzere hepimiz çok üzüldük vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum” şeklinde görüş belirtti.
 

Editör: Wan Haber