İstanbul'da geçtiğimiz yıl adeta şoke eden bir suçüstü yakalanma olayı ile gündeme gelen Fatma Ç. isimli kadının sokak hayvanlarını kesip yediği ortaya çıkmış ve Fatma Ç. son vukuatı olan bir köpeği kesmek üzereyken vatandaşlar tarafından yakalanmış ve yargılanarak tedavi edilmesine karar verilmişti. 6 ay psikolojik tedavi gören Fatma Ç. çıktıktan sonra aynı vahşete devam ettiği belirlendi. Fatma Ç'nin çantasından bir kedinin yüzülmüş derisi, bir de yavru kedi çıktı! Vahşi kadınla ilgili yeni bir son dakika kararı daha alındı.

KÖPEK KESİP YERKEN YAKALANAN FATMA Ç. ŞİMDİ DE KEDİ YİYOR!

İstanbul'un ilçelerinden Tuzla'da, bir yıl önce sokakta yakaladığı köpeği kesip yiyen kadın, yine bir sokak hayvanıyla yakalandı. Geçtiğimiz yıl yargılanmasının ardından 6 ay tedavi gören ve aynı suçtan 5 ayrı kaydı bulunan kadının çantasından kesilmiş ve derisi yüzülmüş kedi yavrusu çıktı.

BİR VATANDAŞ SİYAH BİR POŞETLE GÖRÜP İHBAR ETTİ

İstanbul'un Tuzla ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi'nde bir grup genç, sokakta karşılaştıkları Fatma Ç. adlı kadının elindeki siyah poşetin içinde kestiği kedi olduğu iddiasıyla polise ihbarda bulundu. Sabah 

Editör: Wan Haber