Olay Çırçır Mahallesi'nde 1 Eylül günü saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Elif Yılmaz ve Emre Yılmaz çifti iş yerlerinde çalıştıkları sırada evlerine hırsız girdi. Komşularının haber vermesi üzerine eve gelen Yılmaz çifti, kapı kilidinin kırılmış ve evlerinin dağılmış olduğunu gördü.

KOLONYAYA KADAR ÇALMIŞLAR

Yılmaz çiftinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri konuyla ilgili çalışmalarını gerçekleştirdi. Eve giren 4 şüphelinin elektronik cihazlardan kolonyaya kadar her şeyi beraberinde götürdükleri belirlendi.

OLAYDAN BİR SÜRE SONRA VİRÜS BELİRTİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLANDI

Ekiplerin evden ayrılmasının ardından dağılan eşyalarını toplayan Yılmaz çifti ve yakınları, bir süre sonra koronavirüs belirtileri göstermeye başladı. Sağlık kuruluşuna başvurduklarında test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi. Sosyal çevrelerinde yaptıkları araştırmada korona virüs vak'ası gözlemeyen Yılmaz çifti ve yakınları hırsızlardan virüsün bulaştığını iddia etti. Hırsızlık olayının ardından evde besledikleri kedinin travma yaşadığını belirten Elif Yılmaz, şüphelilerin kedilerine şiddet uygulamış olabileceğini söyledi.

Editör: Wan Haber