Adnan Oktar İlk başlarda Harun Yahya adı ile çeşitli kitaplar yazıyordu, cezaevine girdi çıktı daha sonra kendine has bazı görüşlerini Türk ve dünya kamuoyu ile paylaşmaya çalıştı.

 Kendine ait olan A9 televizyonunda dünyanın belki de en güzel kızlarını ve en yakışıklı erkeklerini toplayıp din ile ilgili çeşitli sohbetlerde bulunuyordu. Fakat Adnan Oktar'ın gerçek yüzü olarak nitelendirilen Adnan Oktar organize silahlı suç örgütüne yönelik dava açıldı, villada gözaltına alındı. Hapishaneye girdi şu anda halen tutuklu bulunmakta.  Aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 14 sanığa ayrı ayrı 9803'er yıl hapis cezası veren mahkeme, kararın gerekçesini açıkladı..

 Aleyhte Tespitte Bulunan Kamu Görevlileri Sindirilmeye Çalışıldı!

 Adnan Oktar örgütünün soruşturma ve yargılama süreçlerinde görev yapan emniyet personelini, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nı, Vakıflar Genel Müdürlüğü’nü, rehberlik ve Teftiş Başkanlığı müfettişleri gibi örgüt aleyhinde tespit ve değerlendirmelerde bulunan neredeyse bütün Kamu Kurum ve kuruluşlarında çalışan görevlilere karşı örgüt olarak asılsız ithamlarda bulundukları vurgulandı. Örgütün bu eylemlerini sindirme, baskılama, korkutma maksadıyla ve ilgili kurumların disiplin birimlerine suç duyurusunda yaptıkları gerekçeli kararda açıklandı.

Mahkeme Heyetine De Benzer Faaliyetlerde Bulunacağı Beklenen Bir Gerçektir!

Adnan Oktar örgütüne mensup üyelerin sosyal medya platformlarından Hedef almış oldukları kişilerle alakalı karalama ve itibarsızlaştırma kampanyalarının yapıldığı dile getirilen gerekçeli kararda, örgütün bu korkutucu gücünü yargılamamız esnasındaki iş ve işlemlerde görev almış kamu görevlilerine karşı da kullanmak istediği fakat soruşturma ve kovuşturma safhasındaki iş ve işlemlerde görev almış olan Kamu görevlilerinin kararlı duruşu aracılığı ile yargılama neticesinde örgütün gerçek yüzü bütün çıplaklığı ile ortaya konulmuştur ifadelerine yer verildi.” İfadelerine yer verildi.

Editör: Wan Haber