'Temiz makine temiz çamaşır' ilişkisini anlatmak için yola çıkarak, Türkiye'yi il il gezen sempatik oyuncu Zuhal Topal, 3 Mart Pazar günü Optimum Outlet Adana AVM'de Adanalı kadınlarla buluşup, onlara kire ve kirece karşı nasıl meydan okunabileceğinin tüyolarını verecek.
Optimum AVM, birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Oyuncu Zuhal Topal, Calgon tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında çıktığı 'Türkiye Turnesi' çerçevesinde Adana'da Optimum'da hayranları ile buluşacak. Topal, kire ve kirece nasıl meydan okunacağını uygulamalı olarak anlatacak, Calgon ekibi ile birlikte 'temiz makine ve temiz çamaşır' ilişkisini ortaya koyacak.

KİRE VE KİRECE MEYDAN OKUNACAK
Katılımcıların, kir ve kirecin makine üzerindeki etkilerine tanıklık etmesi beklenen etkinlikte Zuhal Topal, özellikle ev kadınlarına daha temiz çamaşırlara sahip olmanın püf noktalarını da verecek. Topal'ın eğlenceli sunumu ve sohbeti ile renklenecek olan etkinlikte katılımcılara da çeşitli hediyeler dağıtılacak. Topal'ın kire ve kirece meydan okuyan 'Calgon Günleri' adlı etkinliği 3 Mart Pazar günü Optimum'da gerçekleştirilecek.
(AKL-Y)

29.01.2013 10:19:33 TSI

Editör: Wan Haber