Bölgesel Amatör Lig 8. Grupta şampiyonluğu hedefleyen Salihli Belediyespor, sahasında konuk ettiği Aydın Çine Madran ile 2-2 berabere kalarak, şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puan kaybetti.

2. yarının ilk maçında deplasmanda Manisa Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Salihli Belediyespor, bu kez kendi sahasında rakibi Çine Madran'a puan verdi.

Oldukça gergin geçen sarı ve kırmızı kartların havada uçuştuğu karşılaşama da Çine Madran 2-0'lık üstünlüğünü koruyamazken, maç sonunda taraftarlar Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Hasip Ertürk'ü istifaya çağırdı. Şerif Ali, attığı 2 golle takımını kurtaran isim oldu. Öte yandan Salihli Belediyespor'dan Ferhat, maçın 2. Yarısında rakibi ile girdiği pozisyon sonucu sakatlanarak hastaneye kaldırıldı.

STAD : Ramiz Turan

HAKEMLER :Hasan Bozüyük *, Ali Zengin **, Uğur Akalp **

SALİHLİ BLD :Onur *, Mustafa *, Adnan *, (Dk 42 Serhat **) İsmet*, Veli*, Onur*, (Dk 80 Okan *), Şerif Ali ***, Hasan **, Çağlayan *, Özgür **, Ferhat **, (Dk 68 Volkan **)

ÇİNE MADRANSPOR : Hüseyin *, Muhittin *, Ali **, Hasan **, Sami * (Dk 46 Cihan **), Mehmet **, Emin **, Mehmet Ali ** (Dk 75 İsmail Sütçü *), Arda ***, (Dk 87 Halim ?) Cavit **, İsmail **

SARI KART :Cavit, Sami, Emin, Ali, Hasan, Hüseyin (Çine Madran)

KIRMIZI KART :Veli (Salihli Belediyespor), Cavit, Muhittin (Çine Madran)

Karşılaşmanın ilk yarısında vasat bir oyun ortaya koyan Salihli Belediyespor, konuk takımın geliştirdiği üst üste kontra ataklarda attığı gollere engel olamadı.
Konuk takımın ilk tehlikeli atağı 23. Dakikada geldi. Soldan İsmail'in ceza sahasına yaptığı ortasında topla buluşan Cavit, plase bir vuruşla takımını öne geçiren golü attı. 0-1.
29. dakika da konuk ekip farkı 2'ye çıkardı. Bu dakika da Mehmet Ali'nin ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Arda kaleci Onur'u avladı. 0-2
İlk yarının uzatma dakikalarında Salihli Belediyespor Şerif Ali ile farkı bire indirdi.
Ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Şerif Ali kaleci Hüseyin'i avladı. 1-2. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla bitti.
Maçın 2. Yarısında baskılı bir oyun sergilemesine rağmen ev sahibi ekip aradığı golü 80. Dakikada buldu. Veli'nin ara pası ile buluşan Şerif Ali, Ceza sahası önünde vurduğu sert şutla topu filelere bıraktı. 2-2.
85. dakika da rakibine sert giren Cavit, 2. Sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Maçın son dakikalarında Veli ve Muhittin arasında yaşanan gerginlikte maçın hakemi Hasan Bozüyük 2 futbolcuyu da kırmızı kartla oyundan attı.

Maç boyunca Teknik Direktör Hasip Ertürk ve ekibini istifaya davet eden taraflar maç sonunda da istifa çağrılarına devam etti.

(ES-

03.02.2013 17:15:14 TSI

Editör: Wan Haber