Nevşehir Belediyesi'nin ortağı olduğu ve Nevşehir Ekoloji ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği tarafından hazırlanarak Ahiler Kalkınma Ajansı tarafından destek gören "Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Etkili Takım Çalışması" isimli projenin eğitim ve uygulama süreci tamamlandı.
Nevşehir Belediyesi Paşa Konağı Hizmet Binasında, Nevşehir Ekoloji ve Sosyal Hayatı Geliştirme Derneği ve Nevşehir Belediyesi çalışanlarının katıldığı eğitim, Ahiler Kalkınma Ajansı'nın ihale sürecinin tamamlanmasından sonra Arge Star Danışmanlık Firmasının eğitimcileri tarafından verildi.
4 gün süre ile devam eden ve Dr. Naci Çuhacı, Bahadır Başkonuş ve Taşkın Tahmaz tarafından verilen eğitime 25 kişi katıldı.
2 grup halinde verilen eğitim katılımcıların memnuniyetini kazanırken, eğitim çalışmalarında personellerin hizmet kalitesini artırma yönünde çözüm üretme, verimli çalışma için zamanı etkin kullanma, zor insanlar ve zor durumlar karşısında kontrollü davranma kapasitelerinin artması, başarılı projeler hazırlanması, yürütülmesi ve STK'lar arası işbirliklerinin geliştirilmesine yönelik bilgiler paylaşıldı.
Bu yöndeki eğitimlerin kendilerine önemli katkı sağladığını vurgulayan katılımcılar, benzer faaliyetlerin devam etmesi yönünde taleplerini dile getirdiler.
(MÖZ-AÖ-Y)

15.01.2013 14:42:05 TSI

Editör: Wan Haber