Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde karısını döverken güvenlik kameraları tarafından görüntülenen şahıs, eşinden özür dilediğini ve barıştıklarını söyledi.
23 Kasım'da meydana gelen olaydan sonra bir marketin güvenlik kamerasına yansıyan ve Türkiye gündemine oturan 'eşe şiddet' olayının maddi sıkıntı nedeniyle olduğu ortaya çıktı. Markette şiddet gören 22 yaşındaki Mine Özçiçek ve eşi 30 yaşındaki Murat Özçiçek, yaşadıklarını İHA muhabirine anlattı.

"MADDİYATTAN OLDU"
Olay günü eve geldiğini, maddiyat yüzünden tartıştıklarını söyleyen taksici Murat Özçiçek, "Ben alkol bağımlısıyım. Alkol alıyordum devamlı. Eve geldiğim zaman eşimin de bana karşı huzursuz olduğunu anladım. Elektrik ve su borcu olduğundan, evin ihtiyaçları olduğundan maddiyat sıkıntım olduğundan eşimde bana yansıtınca bende bunalıma giriyordum. 6 aydan beri maddi sıkıntılarımız var. Ben 10-15 lirayla eve gelen bir insanım. 5 lirayı eve bırakıyorum. 5 lirayla da çarşıya gidiyorum. Hanım da deliriyor. Haklı da. O yüzden ben de kendimi toparlamaya başladım. Sonra olay medyaya yansıdı. Ben de kendi kendime söz verdim. Yemin ettim ve alkolü bıraktım" dedi.

"PİŞMANIM"
Şiddet olayı hakkında ise, "Eşimden de özür diledim. Öptüm, kokladım; çok pişmanım. Bir insan eşini döver mi? Dövmez. Terbiyesizlik yaparsa o ayrı mesele. Ama çok şükür öyle bir şeyimiz yok. Eşimi çok seviyorum. Barıştık kendisiyle. 7 senelik evliyiz. 2 tanede çocuğum var" dedi.

"EŞİMLE BARIŞTIK"
Olayların maddiyattan olduğunu söyleyen Mine Özçiçek ise, "Şuan beraber yaşıyoruz. 15 gün uzaklaştırma cezası almıştı. Eve gelmese bize kim bakacak? Ben eşimi affettim. Eşimin maddi sıkıntısı olmasa bu olayı yapmazdı. Görücü usulü evlendik. Ben eşimle 15 yaşında evlendim. Eşimi bir aile gibi, bir baba gibi gördüm. Onda gördüm her şeyimi, gözümü onda açtım. Olay maddi sıkıntıdan kaynaklandı, başka bir sorun yok. Eşimin sadece bir düzgün bir işi olsun. İşi olduğu zaman bunları yaşatmayacak. Bize şiddet yaşatmaz eminim" dedi.

"ÇOCUĞUMU OKULDAN ALDIM"
Maddiyattan çocuğunu okuldan almak zorunda kalan Mine Özçicek, "Maddi sıkıntı olduğu için, çocuğumu gönderemiyorum. Okuldan almak zorunda kaldık. Şuanda okul taksitini ödeyemediğimiz için okuldan aldık" dedi.
Tek isteklerinin çocuklarını okutmak ve eşinin sabit bir işte çalışmasını isteyen Özçicek, zaman zaman duygulandı.
(SA-YHY-Y)

13.12.2012 19:08:11 TSI

Editör: Wan Haber